menukort
Vores kokke har sammensat vores gode menuer ud fra råvarer, årstid, smag og arbejdstid. Det er derfor ikke muligt at bytte elementer fra menuerne.
Du er altid velkommen til at tilkøbe andre elementer.
brunch
Hverdage kl. 11-14 / Weekend kl. 10-14
brunchtallerken
Græsk yoghurt med hjemmelavet müsli og honning, hjemmerøget laks med urteolie, brie, skære ost, salami, røræg, bacon og brunchpølser, frugt, pandekager, croissant, hjemmelavet marmelade, smør og hjemmebagt brød.
142 kr.
weekend brunch inkl. 1 kop kaffe/te + en opfyldning
Græsk yoghurt med hjemmelavet müsli og honning, hjemmerøget laks med urteolie, brie, skære ost, salami, røræg, bacon og brunchpølser, frugt, pandekager, croissant, hjemmelavet marmelade, smør og hjemmebagt brød.
1 Kop kaffe eller te med en ekstra opfyldning.
157 kr.
børne brunch (under 12 år)
Græsk yoghurt med hjemmelavet müsli og honning, hjemmerøget laks med urteolie, brie, skære ost, salami, røræg, bacon og brunchpølser, frugt, pandekager, croissant, hjemmelavet marmelade, smør og hjemmebagt brød.
120 kr.
Drikkevarer
Et glas appelsinjuice – 35 kr.
Et glas æblejuice – 35 kr.
Juice i kande – 75 kr.
Ekstra
Humus – 10 kr.
Ekstra brie – 10 kr.
Ekstra skæreost – 10 kr.
Ekstra salami – 10 kr.
Ekstra røræg – 10 kr.
Ekstra bacon – 10 kr.
frokost
Serveres med hjemmebagt brød
Alle dage kl. 11-16
Juleplatte
Marienerede sild med hertil karrysalat med æble og løg.
Pipers gravad laks med sennepssauce.
Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
Lun flæskesteg med hjemmesyltede rødkål.
Brie med sennepskogte tranebær:
Ris a la mande med kirsebærsauce.
185 kr.
Den lille juletallerken
Gravad laks med sennepssauce.
Lun flæskesteg med hjemmesyltet rødkål.
Brie med sennepskogte tranebær.
135 kr.
Tilkøb: Ris a la mande med kirsebærsauce.
45 kr.
Lette frokostretter
Stjerneskud med dampet og stegt rødspættefilet, salat, rejer og dressing.
135 kr.
Pariserbøf med rødbede, kapers, pickles, løg, peberrod
samt æggeblomme.
125 kr.
salater
Der medfølger hjemmebagt brød og smør til alle salater.
Hjemmerøget laksesalat med oliven og syltede tomater.
115 kr.
Rodfrugtsalat med linser, stegte oksekødsstrimler
og sprød salat, hertil en dejlig krydderolie.
115 kr.
Lun porretærte med tomat, spinat og løg, hertil salat.
115 kr.
smørrebrød
Christiansø sild med creme fraiche og kapers.
68 kr.
Karrysild med løg og kapers.
68 kr.
Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
68 kr.
Æg og rejer, serveres med citron og hjemmelavet mayonnaise.
68 kr.
Roastbeef med hjemmerørt remoulade, ristede løg og peberrod.
68 kr.
Pipers hønsesalat med løg, bacon og kapers
68 kr.
Gammeldags kartoffelmad med hjemmerørt mayonnaise, ristede og rå løg samt purløg.
65 kr.
Lun leverpostej med syltede rødbeder og stegt bacon.
65 kr.
Ostemad med brie og blåskimmelost samt sennepskogte tranebær.
65 kr.
Lun flæskesteg med hjemmesyltet rødkål.
72 kr.
børn
Børnepasta med kødsauce
75 kr.
Kager
Pipers hindbærlagkage.
45 kr.
Trøffel/Chokoladekage
45 kr.
Dagens kage – spørg venligst tjeneren.
45 kr.
aften
mandag – lørdag kl. 17-22 (køkkenet lukker kl. 21)
forretter
Saltet laks med grønkål, tyttebær og saltede valnødder
88 kr.
Flødestuvede svampe på sprødt brød
85 kr.
Letrøget torskerillette på salat med æbler, løg og capers
88 kr.
Dagens suppe (spørg tjeneren)
80 kr.
hovedretter
Wienerschnitzel med ærter, dreng, stegte kartofler og sauce
195 kr.
Stegt letsprængt andebryst med confit af andelår, æbler, stegte kartofler, rødvinssauce og grønt
195 kr.
Braserede svinekæber med citron og persille, grov mos og rodfrugter
180 kr.
Kalvemørbrad med ristede kantanjer og svampe, anrettet på pommes anna med svampe morkelsauce og frisk grønt
235 kr.
Dagens fisk (spørg tjeneren)
190 kr.
Dagens vegetarret (spørg tjeneren)
185 kr.
desserter
Æblekanel mazarin med kanelis og vanilje creme fraiche
80 kr.
Hvid chokolademousse med krokant, sorbet af skovbær og aniskogt ananas
80 kr.
Pipers citronfromage med knuste makroner
75 kr.
3 slags gode oste, serveres med dagens tilbehør
85 kr.
børneretter
(Børn under 12 år)
Alle hovedretterne kan laves som børneportioner (– 10%)
Pasta med kødsauce
eller
Fiskefilet med stegte kartofler, hjemmerørt remoulade og citron
Herefter vaniljeis med chokoladesauce
125 kr.
kontakt os
Adresse og tlf.
Frederiksborgvej 21
Roskilde Bypark
4000 Roskilde
Tlf. 46 36 56 96
Rutevejledning
åbningstider
Mandag - fredag kl. 11-22 (køkkenet lukker kl. 21)
Lørdag kl. 10-22 (køkkenet lukker kl. 21)
Søndag kl. 10-17 (køkkenet lukker kl. 16)