menukort

Vores kokke har sammensat vores gode menuer ud fra råvarer, årstid, smag og arbejdstid. Det er derfor ikke muligt at bytte elementer fra menuerne.
Du er altid velkommen til at tilkøbe andre elementer.

brunch

Hverdage kl. 11-14 / Weekend kl. 10-14

brunchtallerken

Græsk yoghurt med hjemmelavet müsli og honning, hjemmerøget laks med urteolie, brie, skære ost, salami, røræg, bacon og brunchpølser, frugt, pandekager, croissant, hjemmelavet marmelade, smør og hjemmebagt brød.
147 kr.

weekend brunch inkl. 1 kop kaffe/te + en opfyldning

Græsk yoghurt med hjemmelavet müsli og honning, hjemmerøget laks med urteolie, brie, skære ost, salami, røræg, bacon og brunchpølser, frugt, pandekager, croissant, hjemmelavet marmelade, smør og hjemmebagt brød.
1 Kop kaffe eller te med en ekstra opfyldning.
162 kr.

børne brunch (under 12 år)

Græsk yoghurt med hjemmelavet müsli og honning, hjemmerøget laks med urteolie, brie, skære ost, salami, røræg, bacon og brunchpølser, frugt, pandekager, croissant, hjemmelavet marmelade, smør og hjemmebagt brød.
125 kr.

Drikkevarer

Et glas appelsinjuice – 35 kr.
Et glas æblejuice – 35 kr.
Juice i kande – 75 kr.

Ekstra

Humus – 15 kr.
Ekstra brie – 15 kr.
Ekstra skæreost – 15 kr.
Ekstra salami – 15 kr.
Ekstra røræg – 15 kr.
Ekstra bacon – 15 kr.

frokost

 Serveres med hjemmebagt brød

Alle dage kl. 11-16

juleplatte

Pipers sild m. appelsin og anis.
Røget laks m. grov sennepscreme.
Lun fiskefilet m. hjemmerørt remoulade og citron.
Lun appelsinstegt flæskesteg m. hjemmesyltet rødkål.
Brie m. sennepskogte tranebær.

Derefter ris á la mande m. kirsebærsauce.

195 kr.

Den lille juletallerken

Røget laks m. grov sennepscreme.
Lun Appelsinstegt flæskesteg m. hjemmesyltede rødkål.
Brie m. sennepskogte tranebær.
145,- kr.

Lette frokostretter

Stjerneskud med dampet og stegt rødspættefilet, salat, rejer og dressing.
140 kr.

Pariserbøf med rødbede, kapers, pickles, løg, peberrod
samt æggeblomme.

130 kr.

salater

Der medfølger hjemmebagt brød og smør til alle salater.

Hjemmerøget laksesalat med oliven og syltede tomater.
120 kr.

Rodfrugtsalat med linser, stegte oksekødsstrimler
og sprød salat, hertil en dejlig krydderolie.

120 kr.

Lun porretærte med tomat, spinat og løg, hertil salat.
120 kr.

smørrebrød

Christiansø sild med creme fraiche og kapers.
73 kr.

Karrysild med løg og kapers.
73 kr.

Pandestegt rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron.
73 kr.

Æg og rejer, serveres med citron og hjemmelavet mayonnaise.
73 kr.

Roastbeef med hjemmerørt remoulade, ristede løg og peberrod.
73 kr.

Pipers hønsesalat med løg, bacon og kapers
73 kr.

Gammeldags kartoffelmad med hjemmerørt mayonnaise, ristede og rå løg samt purløg.
70 kr.

Lun leverpostej med syltede rødbeder og stegt bacon.
70 kr.

Ostemad med brie og blåskimmelost samt sennepskogte tranebær.
70 kr.

børn

Børnepasta med kødsauce
80 kr.

Kager

Pipers hindbærlagkage.
45 kr.

Trøffel/Chokoladekage
45 kr.

Dagens kage – spørg venligst tjeneren.
45 kr.

aften á la carte

Mandag – lørdag kl. 17 – 21

forretter

Røget laks på svampecreme
95 kr.

Jomfruhummer carpaccio med orange sennepsmarinade
105 kr.

Salat af krebsehaler, kokos, chili, koriander samt limecreme
92 kr.

Vegetarisk linsesalat med nødder, syltede rødløg, kokosflager, koriander samt limecreme
88 kr.

Dagens suppe (spørg tjeneren)
85 kr.

hovedretter

Pipers wienerschnitzel serveret med stegte kartofler, ærter, dreng og sauce
198 kr.

Urtebraiseret lammeskank i egen sky serveret med grov mos og sprøde urter
190 kr.

Kalkun saltimbocca serveret med stegte kartofler (kalkun omsvøbt i parmaskinke med salvietomatsauce)
188 kr.

Kalvemedaljon med sauterede svampe og hvidløg, frisk grønt, kartofler og svampesauce
240 kr.

Dagens fisk (spørg tjeneren)
198 kr.

Dagens vegetarret (spørg tjeneren)
188 kr.

desserter

Æblemazarin med æblebasilikumssorbet og vaniljecremefraiche
90 kr.

Gateau marcel serveret med vaniljeis
90 kr.

Creme brulé serveret med skovbær mælkeis
90
kr.

3 slags gode oste serveret med tilbehør
90 kr.

børneretter

(Børn under 12 år)

Alle hovedretterne kan laves som børneportioner (– 10%)

Pasta med kødsauce
eller
Fiskefilet med stegte kartofler, hjemmerørt remoulade og citron
herefter vaniljeis med chokoladesauce
125 kr.

kontakt os

Adresse og tlf.

Frederiksborgvej 21
Roskilde Bypark
4000 Roskilde
Tlf. 46 36 56 96

Rutevejledning

Klik her

om pipers hus

Vilkår og betingelser

åbningstider

Mandag - fredag kl. 11-22  (køkkenet er lukket kl. 16-17 og efter kl. 21)

Lørdag kl. 10-22  (køkkenet er lukket kl. 16-17 og efter kl. 21)

Søndag kl. 10-17  (køkkenet lukker kl. 16)

ÅBNINGSTIDER JUL OG NYTÅR
23. december lukker vi kl. 17 (køkkenet kl. 16)
24. december lukket
25. december lukket
26. december lukker vi kl. 17 (køkkenet kl. 16)
30. december lukker vi kl. 17 (køkkenet kl. 16)
31. december lukket
1. januar 2022 lukket