koncert med Shanna waterstown

koncert med Shanna waterstown

15. februar 2024

Pipers Hus tilbyder – i samarbejde med RoskildeBeat – en hyggelig aften med 2-retters menu efterfulgt af koncert med Shanna Waterstown.

 Om Shanna Waterstown

Shanna Waterstown blev født i det sydlige Florida. Hun voksede op med at synge gospel i en lille baptistkirke, på et tidspunkt, hvor den mest populære musik i radioen var soul fra Motown, country og gospel. Hendes musikalske opvækst blev påvirket af mange forskellige musikstile og inspirerede hende til hendes første kompositioner allerede som 11 årig. Shanna startede en lokal gruppe med nogle naboer og eksperimenterede allerede dengang med indspilninger på kassettebånd.

Shanna Waterstown tilbragte mange år i New York City og deltog i danse-, teater- og komediemusicals. Det var god træning for en ung og inspirerende kunstner som Shanna at optræde med sine jazzfavoritter, danse og synge i skolen samt optræde i en Broadway produktion.

Hun har naturligt nok turneret rundt i det meste af USA. I Europa er det indtil videre blevet til Frankrig, Tyskland, Schweiz, Belgien, Italien, Spanien, Portugal, Østrig, Rusland, Ukraine, Polen, Tjekkiet, Letland med flere. Nu er hun tilbage i Danmark, og vi er utrolig stolte af at få Shanna Waterstown og hendes band til Roskilde endnu engang.

Mens hun var i Europa og på vej frem i sin karriere har hun haft det privilegium at åbne shows for James Brown, Buddy Guy, Maceo Parker, Matt Bianco, Louisiana Red og Mud Morganfield for blot at nævne nogle få.

Efter at have brugt mange år på at skrive og komponere indspillede Shanna sine egne numre på sit 2008 debutalbum “Inside My Blues”. Efter succesfuldt at have turneret med sange fra sit første album, har hun skrevet og komponeret sit andet blues album, hvor vi igen kan finde hendes særlige skrivestil i hendes originale sange.

Shanna er godt på vej til at erobre alle blues fans i Europa og USA. Glæd jer til en varm, sensuel, kraftfuld og autentisk stemme når Shanna Waterstown og band giver koncert på Pipers Hus.

Konceptet for aftenen

I vil blive seatet til en 2 retters menu i godt selskab med ca. 60 andre gæster – gode chancer for at lære nye venner at kende, da man måske er heldig at blive bænket med andre spændte gæster.

Herefter rykker vi lidt rundt på inventaret og gør klar til en dejlig koncert i salen.

Maden serveres kl. 18 og musikken starter kl. 19.30.

Menuen er inkluderet i billetprisen. Det
vil være muligt at tilkøbe en dessert.

Klik her for at købe billetter via Safeticket (åbner i nyt vindue).

Koncertmenu

Menukort for restaurant Pipers Hus i Roskilde ved koncert med Shanna Waterstown

kontakt os

Adresse og tlf.

Frederiksborgvej 21
Roskilde Bypark
4000 Roskilde
Tlf. 46 36 56 96

Rutevejledning

Klik her

om pipers hus

Vilkår og betingelser

Ledige stillinger

åbningstider

Mandag - fredag kl. 11-22  (køkkenet er lukket kl. 16-17 og fra kl. 21)

Lørdag kl. 10-22  (køkkenet er lukket kl. 16-17 og fra kl. 21

Søndag kl. 10-17  (køkkenet lukker kl. 16)