Søndag d. 27. januar 2019 Kl. 16.25

Pris 50 kr. (Tilmelding på tlf. 46 36 56 96 eller via formular nederst på siden)

Dagens ret kan købes for 125 kr. efter koncerten.
Bord skal bestilles på forhånd. Ring 46 36 56 96 for at booke bord.

“Toner fra himlen” – viseforedrag om komponisten Kai Normann Andersen.

 

PH-duo’en tilbyder et vise-foredrag, “Toner fra himlen” om komponisten Kai Normann Andersen og hans plads i dansk musikliv og kulturhistorie.

Han skrev over 600 melodier og var den mest betydende komponist indenfor underholdningsmusikken.

Arrangementet – består af en kort præsentation af komponisten Kai Normann Andersen efterfulgt af et musikalsk intermezzo med 17 af hans melodier fra 20erne, 30erne, 40erne, 50erne, som f.eks. “Du gamle måne”, “Pige træd varsomt”, “Man binder os på mund og hånd”, Alle går rundt og forelsker sig” og “Musens sang”.

I viseforedraget søges også svar på, hvorfor hans musik dengang blev folkeeje og så populær, som den blev. Hver vise bliver introduceret med en fortælling om melodiernes og teksternes tilblivelse og historiske baggrund. Der vil være mulighed for, at publikum kan synge med på viserne.

DOXY-JAZZ TRIO’EN – har haft held til at blive engageret af en række kunstforeninger på Sjælland, og har oplevet den ære, at blive udnævnt til “husorkester” for nogle af dem.

I forbindelse med disse koncerter har vi fået at vide, at vores repertoire er velvalgt, at vores lyd og optræden passer godt til en kunstudstilling, og medvirker til at skabe den stemning, man ønsker.

Trio’en består af Per Karlsson, guitar, Phillip White, kontrabas/vokal og Niels Warring, tenorsax.

Bandet er nyt, men musikerne har hver især spillet jazz i andre sammenhænge igennem mange år. Repertoiret byder på jazzstandards som Fly me to the moon, There will never be another you, The girl from Ipanema og Monica Zetterlunds, Sakna vi går genom stan.

TILMELDING TIL PH DUO OG DOXY JAZZ TRIO